Dux International

De bekleding van een meubel bepaalt in grote mate de uitstraling. Bij Dux International bent u aan het juiste adres voor uw materialen voor alle uiteenlopende projecten, horeca, zorg en woonsituaties en toepassingen.

Dux International is een flexibele en dynamische groothandel in meubelleder, kunstleder en  outdoorstoffen, actief op de markt sinds 2007 en gevestigd in Chaam, Noord- Brabant (NL).

Met onze uitgebreide leder-, kunstleder- en buitenstoffencollectie richten wij ons op het hogere segment van de markt en rekenen wij de meubelindustrie, meubelstoffeerders en scheeps- en projectinrichters tot onze klantenkring.

Wij zijn trots op onze meubelleder-, kunstleder- en buitenstoffencollecties. Mocht het door u gezochte product niet te vinden zijn in onze standaard-collectie dan zoeken wij graag het product voor u op of ontwikkelen het voor u.

Voor onze mooie ledercollectie wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van Europese huiden. Door een nauwe samenwerking met de beste looierijen staan wij steeds garant voor de levering van kwaliteitsleder.

Dux International biedt u een enorme collectie kunstleder. Zo omvat onze Skai-collectie alle artikelen van de producent van Skai, de firma Hornschuch, uit Duitsland. Door een intensieve samenwerking met onze Duitse partner kunnen wij u alle producten ruim uit voorraad leveren.

Chieftain Fabrics is een Ierse producent van hoogwaardig vinyl. Als exclusieve distributeur van Chieftain Fabrics bieden wij een kleurrijk voorraadprogramma aan dat zeer geschikt is voor toepassingen in de zorg en projecten.Onze Dux-kunstledercollectie blijft continu in beweging en hier komen dan ook regelmatig mooie nieuwe producten bij. Binnen de Dux Collectie zorgen wij ervoor dat u een uitgebreid kleurenpallet terugvindt tegen een bijzonder gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Hierbij zijn de FR-artikelen brandvertragend en zijn alle artikelen uit de DUX-kunstledercollectie ftalaat vrij geproduceerd volgens de REACH-normering.

Onze gigantische collectie outdoorstoffen wordt in Spanje geproduceerd en is niet alleen geweldig mooi qua kleuren, structuren en dessins maar ook sterk geïnspireerd op de laatste modetrends.

Laat u verrassen en neem een kijkje bij onze collecties!

Zoals u van ons gewend bent zorgen wij met een breed assortiment en een ruime voorraad ervoor dat we u “just in time” en supersnel kunnen bedienen. Hierbij staan uw wensen en behoeften volledig centraal!